Langattomat kuulokkeet ja muut äänituotteet

Bose QuietComfort 35 II langattomat kuulokkeet akustisella taustaäänien poistolla

Bose QuietComfort 35 II

Hinta: 329€

11.12

Osta

Lisätietoja

Creative SoundBlasterX Kratos S5 2.1 kaiutinjärjestelmä

Creative SoundBlasterX Kratos S5

Hinta: 79€

06.12

Osta

Lisätietoja

Corsair HS50 pelikuulokkeet melua vähentävällä mikrofonilla

Corsair HS50 pelikuulokkeet

Hinta: 49,90€

04.12

Osta

Lisätietoja

Sony MDR-XB950N1 bluetooth kuulokkeet taustahälyn poistolla

Sony MDR-XB950N1 bluetooth kuulokkeet

Hinta: 145€

27.11

Osta

Lisätietoja

SteelSeries Arctis 5 pelikuulokkeet rgb valaistuksella

SteelSeries Arctis 5 pelikuulokkeet

Hinta: 69,95€

26.11

Osta

Lisätietoja

Bluetooth-yhteydellä toimiva JBL Flip 3 langaton kaiutin

JBL Flip 3 langaton kaiutin

Hinta: 59€

03.09

Osta

Lisätietoja

Langattomat kuulokkeet halvalla netistä

Langattomat kuulokkeet edullisesti. Löydä halvimpia vaihtoehtoja musiikin kuunteluun. Tekniikkadiilit etsivät parhaimmat kuulokkeet tarjouksessa, joten lyödät halvimmat kuulokkeet täältä!

Kuulokkeista on usein saatavilla hyviä tarjouksia ja me keräämme ne parhaimmat tarjoukset tänne. Älä maksa turhasta ja katso myös meidän muut tarjoukset kuten puhelimet tai katso mitä saat alle 50 eurolla.

Langattomat kuulokkeet – hyvä ostos

Langattomat kuulokkeet ja kaiuttimet toimivat bluetooth-yhteydellä. Bluetoothia käytetään langattomaan kommunikointiin lähietäisyydellä. Kantomatka on yleensä laitteesta riippumatta riittävä.

Miksi langattomat kuulokkeet ovat hyvä ostos? Uusimmista älypuhelimista puuttuu nykyään 3.5 mm kuulokeliitin eli kuulokkeita ei pysty suoraan liittämään puhelimeen johdolla. Langattomat kuulokkeet ovat hyvä ostos jos omistaa puhelimen ilman kuulokeliitäntää tai tulevaisuudessa on tarkoitus päivittää puhelin uudempaan. Näin varmistat yhteensopivuuden tulevaisuudessa.

Bluetooth 5 on uusin versio ja se löytyy uusimmista älypuhelimista tai kannettavista tietokoneista. Uusin versio parantaa yhteyden kantomatkaa ja nopeuksia.

Bluetooth kuulokkeet urheiluun

Langattominen kuulokkeiden paras ominaisuus: ei häiritseviä johtoja, jotka jäävät vaatteisiin kiinni lenkkeilyn aikana. Bluetooth kuulokkeet urheiluun on loistava vaihtoehto, koska voit jättää kuntosalilla ollessasi puhelin sivummalle, joten se ei häiritse suoritusta tai tipahda taskusta.

Bluetooth kuulokkeet sisältävät yleensä myös mikrofonin, joten voit käyttää samoja kuulokkeita puheluiden aikana. Parhaimmat bluetooth kuulokkeet sisältävät myös ominaisuuksia kuten taustamelun poistaminen, joten ympärillä olevat äänet eivät häiritse musiikin kuuntelua.

Parhaat langalliset kuulokkeet halvalla

Langalliset kuulokkeet ovat yleensä jonkin verran halvempia kuin vastaavat langattomat kuulokkeet ja äänenlaatu saattaa olla parempi. Parempaan äänenlaatuun saattaa tarvita erillisen vahvistimen. Monet kuulokkeet toimivat sekä langattomasti että langallisesti. Näissä kuulokkeissa on irroitettava johto.

Parhaat langalliset kuulokkeet ovat Studio -kuulokkeita. Näissä kuulokkeissa äänenlaatu on yleensä todella hyvä ja myös hintalappu on korkeampi. Laadukkaita kuulokkeita löydät merkeiltä kuten Sennheiser ja Audio-Technica. Parhaimpia kuulokkeita ovat vastamelukuulokkeet, joiden ominaisuudet ja  äänenlaatu ovat todella hyvät.

Kaiuttimet ja muut tuotteet

Langaton kaiutin toimii myös bluetooth-yhteydellä ja monesti myös langallisesti. Langattomalla kaiuttimella voit helposti toistaa musiikkia kotona, mökillä tai puistossa. Monet langattomat kaiuttimet kestävät vettä, joten voit huolettaa käyttää niitä ulkona ollessasi.

Kuulokkeista ja muista tuotteista on usein saatavilla hyviä tarjouksia ja usein halvimmat tuotteet maksavat alle 50 euroa!