Kannettavalle reppu tai laukku

Kirjoittunut: | 21.03.2019 | Kommentit: 0

Kannettavan tietokoneen reppu ja laukku

Kannettava tietokone on riittävä väline monille niin työhön kuin arkeen. Nimensä mukaisesti kannettava tietokone on laite, jota voi helposti kantaa mukana kokonsa ja painonsa ansiosta. Läppärin koko määräytyy laitteen näytön kokoon mukaan ja siten löydät oikean kokoisen repun tai laukun kannettavalle tietokoneelle. Yleiset näyttöjen koot tuumissa ovat 13.3, 15.6 ja 17.3.

Kannettavan kantolaukut

Kannettavan tietokoneen kantolaukku on laukku, johon mahtuu läppäri ja sen tarvikkeet, kuten laturi ja tietokoneen hiiri. Kantolaukussa on myös yleensä säädettävä olkahihna, joka helpottaa laukun kuljettamista.

Suosituimpien verkkokauppojen kannettavien laukut vertailussa.

Halvat kannettavan tietokoneen kantolaukut: CDON.COM ja Verkkokauppa.com. Näistä kahdesta verkkokaupasta löytyy useita edullisia laukkuja läppärille. CDONin myydyimmät halvat laukut maksavat alle 15€ ja niitä löytyy merkeiltä kuten Trust ja Targus. Verkkokauppa.comin suosituimmat edulliset laukut alkavat noin 15€ ja sellaisia saa merkeiltä nimeltä Feru ja Targus.

Näistä edullisista laukuista löytyy osio kannettavalle tietokoneelle mutta muita lisätaskuja muille lisätarvikkeille ei yleensä löydy. Halvat laukut ovat ulkonäöltään yksinkertaisia, mutta kohtuullisen tyylikkäitä. Jos tarkoituksena on ainoastaan kuljettaa kannettavaa paikasta toiseen, on hyvä mahdollisuus, että edullinen kantolaukku on riittävä tähän tarkoitukseen.

Edullinen kannettavan tietokoneen kantolaukku, johon mahtuu läppäri ja muita tarvikkeita
Edullinen kannettavan tietokoneen kantolaukku

Tyylikkäät laukut: Gigantti, Dustinhome ja Power. Tyylikkäät nahkalaukut ovat suosiossa ja suosituimpana merkkinä esille nousee dbramante1928. Gigantin listalla suosituimpia ovat 100€ – 200€ dbramante1928-laukut. Dustinhomen valikoimissa on paljon tarjouksia kyseisen merkin laukuista, joten dbramante1928-laukut ovat vallanneet suosituimpien laukkujen osion. Powerin valikoimissa suosituimmat tyylikkäät laukut maksavat jopa yli 300€ ja ne ovat merkiltä Jekyll & Hide.

Nämä tyylikkäät laukut ovat valmistettu korkealuokkaisesta nahasta ja ovat kestäviä.

Monipuoliset ja selkeät valikoimat: Jimm’s ja Power. Varsinkin pelikannettavan laukkua etsivälle Jimm’s on hyvä valinta, sillä sen valikoimissa on hyvä määrä vaihtoehtoja isoille kannettaville. Powerin valikoima on selkein. Sieltä löytyy laadukas valikoima useista eri hintaluokista.

Kannettavan tietokoneen osio merkittynä repussa
Kannettavan tietokoneen osio merkittynä repussa

17 tuuman läppärilaukku

Läppärilaukku 17 tuuman näytöllä varustetulle laitteelle tarkoittaa sitä, että laukussa on enemmän tilaa. Tällaisissa laukuissa on esimerkiksi erillinen tasku tabletille. Monille 17 tuuman läppärilaukku voi olla liian iso, joten kannattaa katsoa myös reput läppärille, jotka soveltuvat paremmin ison kannettavan kuljettamiseen.

Tässä muutama esimerkki suosituista 17 tuuman läppärilaukuista:

 • Trust Primo: 17 tuuman läppärilaukku. Laukusta löytyy vetoketjullinen tasku ja säädettävä olkahihna. Ja mikä parasta: laukun hinta on vain 14,95€ CDON.COM -verkkokaupasta.
 • Case Logic Attaché Case: tietokonelaukku isolle 17.3 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Etutasku muille tarvikkeille. Säädettävä olkahihna. Hinta 31€ Dustinhomelta.
 • Belkin Clamshell Business Case: tyylikkään näköinen laukku kannettavalle sekä muille tarvikkeille, kuten asiakirjoille. Olkahihna ja vetoketjukiinnitys. Hinta 32€ Dustinhomelta.
 • Targus Classic+ Clamshell kannettavan laukku max. 18 tuuman kannettavalle, johon mahtuu paljon tarvikkeita. Sopii esimerkiksi pelikannettavan kantoon. Hinta 39€ Jimmsiltä.
Kannettavan tietokoneen reppu, jossa on paikka näppäimistölle
Näppäimistö repussa

Laukut Surface -kannettavalle

Surface-kannettavat ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista Windows-kannettavista. Microsoftin kaupasta löydät monipuolisen valikoiman laukkuja ja reppuja, jotka ovat tehty juuri Surface-kannettavia varten.

 • Surface-laukkujen hinnat alkavat noin 50€
 • Valikoimissa myös reppuja ja suojakoteloita

Microsoftin sivuilla myytävät nahkakotelot suojaavat kannettavaa naarmuilta ja sisältävät esimerkiksi paikan Surface-kynälle

Kannettavalle reppu

Reppu läppärille on hyvä vaihtoehto mikäli tarvitset itse kannettavan lisäksi enemmän tarvikkeita. Repuista löytyy tasku, johon läppäri mahtuu ja yleensä muita vetoketjullisia osioita esimerkiksi kaapeleille tai vaikkapa vaatteille.

Halvimmat ja suosituimmat kannettavan reput maksavat noin 40 euroa. Tällä rahalla saa jo hyvän ja tyylikkään repun kannettavalle, johon mahtuu muutakin läppärin lisäksi. Repuista löytyy esimerkiksi erillinen tasku tablettia varten. Yleisesti nämä halvimmat reput ovat ulkonäöltään minimalistisia, eikä niistä löydy montaa osiota tarvikkeille.

Hyvä valikoima edullisia reppuja kannettavalle löytyy Verkkokauppa.comista ja Dustinhomelta.

Suosituimmat kannettavan reput maksavat noin 100 euroa. Tällaiset reput sisältävät esimerkiksi useita vetoketjullisia taskuja. Ne ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät vettä. Hyvät valikoimat löytyvät Gigantilta, Powerilta ja Dustinhomelta.

Reput pelikannettaville. Monipuolinen valikoima pelikannettavien repuille löytyy tietenkin Jimm’s -verkkokaupasta. Muutamia muita hyviä vaihtoehtoja löytyy CDON.COM valikoimista.

Kannettavan tietokoneen reppu isolle kannettavalle esimerkiksi pelikannettavalle
Iso reppu pelikannettavalle

Yhteenveto

Kannettavan tietokoneen laukku tai reppu mahdollistaa kannettavan ja sen tarvikkeiden kuljettamisen vaivattomasti ja turvallisesti. Hyvä reppu/laukku on tärkeä ostos kannettavan lisäksi varsinkin koululaiselle, jolla saattaa olla mukana myös muistiinpanovälineitä.

 • Halvimmat tietokoneen kantolaukut: CDON ja Verkkokauppa.com
 • Eniten tarjouksia laukuista: Dustinhome
 • Tyylikkäät laukut: Gigantti
 • Monipuolinen valikoima: Power
 • Ostetuin edullinen merkki: Targus
 • Ostetuin laadukas merkki: dbramante1928

Mikäli et haluat missata tarjouksia repuista ja laukuista, katso Tekniikkadiilit viikkotarjoukset.

Kirjoittunut: 21.03.2019

Avainsanat:

1 258 katselukerrat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö Logitechin Mech-Dome näppäinkytkimillä

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö

Hinta: 49€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »

Sony Xperia XA2 älypuhelin nykyään jo pienellä 5,2 tuuman näytöllä

Sony Xperia XA2

Hinta: 169€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »