Edullinen puhelimen pidike autoon, pyörään tai kuvaukseen

Kirjoittunut: | 29.03.2019 | Kommentit: 0

Puhelimen pidike pöydälle, autoon, pyörään sekä kuvaukseen

Puhelimen pidike on erinomainen lisätarvike puhelimelle ja ne ovat usein hyvin edullisia, joten monet näistä vaihtoehdoista käy hyvin vaikkapa lahjaideana ympäri vuoden. Näiden puhelimen pidikkeiden avulla otat puhelimestasi kaiken irti esimerkiksi kuvauksen aikana.

Pöytäteline puhelimelle

Puhelimen pöytäteline pitää puhelimen oikeassa kulmassa pöydällä, jolloin et missaa tärkeitä ilmoituksia tai saapuvia puheluita. Puhelimen pöytäteline on myös erittäin kätevä ratkaisu jos katsot paljon videoita puhelimelle. Teline pitää puhelimen paikallaan ja katselukulman oikeana.

Katso nämä puhelimen pöytätelineet:

Desire 2 puhelimen pidike, joka pitää katselukulman juuri sinulle sopivana
Desire 2 pöytäteline

Metallinen pöytäteline, joka pitää puhelimen katselukulman juuri sellaisena kuin se sinulle sopii. Desire2 pöytäteline mahdollistaa kulman säätämisen kahdesta kohtaa ja sen voi kiinnittää vaikkapa seinään niin halutessaan. Teline on tukeva ja sopii puhelimille sekä tablet-tietokoneille. Teline toimii mainiosti latauksen aikana, sillä siitä löytyy aukko latauskaapelille.

Desire2 pöytäteline, hinta 22.99€.

Tyylikäs pöytäteline puhelimelle puusta
Tyylikäs pöytäteline. Kuva CDON.

Tyylikäs pöytäteline puhelimelle ja tabletille. Mikäli edellä mainittu metallinen teline ei ole sinun juttusi, katso tämä tyylikkäämpi teline.

Telineen hinta 20.90€, katso tästä.

D9element teline puhelimelle imukupilla
D9element teline imukupilla. Kuva CDON.

D9element teline imukupilla. Imukuppeja telineessä käytetään sekä puhelimen että itse telineen kiinnitykseen. Kuvauksessa kerrotaan, että teline voidaan kiinnittää mille tahansa sileälle ja tasaiselle pinnalle, kuten pöydälle ja auton tuulilasiin. Itse puhelin pysyy telineessä paikoillaan imukuppien avulla.

Tämän imukupeilla varustetun telineen hinta on vain 9.99€, katso se tästä.

Pöytään kiinnitettävä teline käsivarrella, joka pitää puhelimen vakaana ja juuri sellaisessa asennossa kuin haluat
Pöytään kiinnitettävä teline käsivarrella. Kuva CDON.

Pöytään kiinnitettävä teline käsivarrella. Sivulla olevat tiedot telineestä on käännetty todella huonosti suomeksi, mutta kuvien perusteella kuitenkin selviää, että teline kiinnitetään pöydän reunaan ja telineen varsi kääntyy 360 astetta. Telinettä mainostetaan iPhone 6/7 -puhelimille sopivaksi, joten sopii olettaa, että muutkin samankokoiset puhelimet mahtuvat telineen pidikkeisiin. Applen iPhone 7 -puhelimen mitat ovat 138.3 x 67.1 x 7.1 mm ja näytön koko on 4.7 tuumaa. Telineen pituudeksi kerrotaan 90 cm.

Telineen hinta 16,90€. Katso teline tästä.

Joyroom teline käsivarrella. Kiinnitetään pöytään.
Joyroom teline käsivarrella. Kuva CDON.

Joyroom teline käsivarrella. Eli käytännössä samanlainen kuin edellä mainittu teline. Yhteensopiva kaikentyyppisten puhelimien kanssa. Koko: 45 x 13 x 8 cm ja paino 665 grammaa eli teline on todennäköisesti erittäin tukeva ja vakaa.

Hinta 17,90€. Katso teline tästä.

Kolmijalka puhelimelle

Kolmijalka puhelimelle tarjoaa parempia ja monipuolisia mahdollisuuksia etenkin kuvauksen aikana. Kolmijalka eli tripod on jalusta, joka pitää puhelimen pystyssä ja vakaana kuvauksen aikana. Perinteisempi kolmijalka yleensä tarjoaa hyvät mahdollisuudet korkeudensäädön suhteen. Kolmijalka puhelimelle on hyvä vaihtoehto mikäli kuvaat paljon videoita puhelimella. Toinen suosittu kolmijalka puhelimelle on ns. GorillaPod, jonka jalat voidaan kiinnittää eri esineiden ympärille tarjoten vakaan kuvausalustan.

Hyvät ja edulliset puhelimen kolmijalat:

Tripod – kolmijalkainen jalusta. Tämän kolmijalan ominaisuuksiin lukeutuvat mukana tuleva kaukosäädin ja säädettävä pallonivel. Kaukosäädin toimii Bluetooth-yhteydellä ja sitä siis voi käyttää kuvien ottamiseen. Jalustan pituus on 17.5 cm ja kolmijalan pidikkeeseen asetettavan laitteen suurin sallittu paino on 275 g.

Kolmijalan normaalihinta on 47.49€ mutta kirjoitushetkellä tuotteen hinta on vain 12.49€. Katso kolmijalka tästä.

Joby Gorillapod Mobile Mini, joka on pieni ja kätevä kuljettaa mukana
Joby Gorillapod Mobile Mini. Kuva CDON.

Joby Gorillapod Mobile Mini. Nimensä mukaisesti tämä teline on pieni ja suunniteltu puhelimia varten. Telineen painoksi kerrotaan vain 38 grammaa eli se on hyvin kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Telineen kumipinnoitetut leuat pitävät puhelimen paikoillaan ja on yhteensopiva lähes kaiken kokoisten puhelimien kanssa.

Joby Gorillapod Mobile Minin hinta vain 17.95€.

Puhelinteline pyörään

Varsinkin kesän aikana pyöräily on mukavaa ja hyvää liikuntaa. Puhelimesta on meille monelle tullut se tärkein jokapäiväinen välinen niin työhön kuin vapaa-aikaan, koska puhelimella voi tehdä niin paljon kaikenlaista. Puhelinteline pyörään on hyvä lisälaite varsinkin pidempien pyöräilyretkien aikana. Pystyt kätevästi esimerkiksi vaihtamaan musiikkia tai seuraamaan matkan pituutta, kun puhelin on kiinnitettynä polkupyörän ohjaustankoon.

Näillä puhelimen pidikkeillä kiinnität puhelimen polkupyörään:

Puhelimen pidike älypuhelimille kahdella pidikkeellä, joista toiseen kiinnitetään puhelin ja tonen kiinnitetään pyörän tankoon
Puhelinteline älypuhelimille. Kuva CDON.

Puhelinteline älypuhelimille (hieno, omaperäinen nimi). Tässä yksinkertaisessa puhelinpidikkeessä on kaksi pidikettä, joista toiseen saa kiinni puhelimen ja toinen pää kiinnitetään esimerkiksi pyörän tankoon. Isomman kiinnikkeen leveydeksi kerrotaan max 9 cm ja pienemmän leveys max 5 cm.

Kiinnikkeen hinta on 21.49€. Katso tuote tästä.

HOCO CA14 universaali puhelinteline pyörään. Säädettävä 360 asteen kääntyvyys. Sopii puhelimille, joiden leveys on 5 cm – 8.5 cm. Telineen pidike on pehmustettu, joten laite ei naarmuunnu pidikkeessä ollessa. Tämä puhelinteline voidaan asentaa tankoihin, joiden halkaisija on 13 – 25 mm. Paino 102 grammaa.

Hinta 19.49€, katso puhelinteline tästä.

Yleinen puhelimen pidike pyörään.
Yleinen puhelinteline pyörään. Kuva: CDON.

Yleinen puhelinteline pyörään. Neljä pidikettä pitävät puhelimen paikallaan ja teline kääntyy 360 astetta. Tiedoissa kerrotaan, että teline käy useille malleille.

Telineen hinta 15.49€. Katso tästä.

Puhelimen pidike autoon

Puhelimen käyttäminen autolla ajaessa on tietenkin kiellettyä mutta tästä huolimatta puhelinta käytetään ajaessa todella paljon. Ehkäpä hieman vähemmän paha ratkaisu on käyttää puhelimen pidikettä ajaessa. Puhelimen pidike autossa on hyvä valinta esimerkiksi navigointisovellusta käytettäessä, jolloin näet kätevästi matkan kulun mutta puhelinta ei tarvitse pitää kädessä ajaessa. Toinen hyvä puhelimen pidike autoon on pidike, jolla kiinnität puhelimen penkin niskatukeen.

Puhelinpidike autoon:

Puhelimen pidike ja koot. Kuva: CDON

Universaali puhelinpidike auton niskatukeen. Kyseinen puhelinpidike kiinnitetään siis auton niskatukeen ja itse pidikkeeseen voi kiinnittää puhelimen tai tabletin. Pidike soveltuu 11,3 – 20 cm kokoisille puhelimille. Kuvan perusteella pidikkeeseen soveltuu 4” – 11” tuuman näytöllä varustetut laitteet. Ideana on laittaa puhelin/tabletti pidikkeeseen, jolloin takapenkillä istuvat pääsevät nauttimaan kätevästi elokuvista tai videoiden katselusta ilman, että laitetta tarvitsee pidellä käsissä.

Kirjoitushetkellä pidike on alennuksessa hintaan 22.90€ (norm. 39.90€). Katso tuote tästä.

Muvit/MCA universaali puhelinpidike autoon, joka on helppo kiinnittää auton tuulilasiin imukupilla tai ilmastointiritilään.
Muvit/MCA puhelinpidike autoon. Kuva: CDON

Muvit/MCA universaali puhelinpidike autoon. Helppo kiinnittää auton tuulilasiin imukupilla tai ilmastointiritilään mukana tulevalla kiinnityksellä. Puhelimen max. leveys 11 cm. Joustavan osuuden pituus on 17,5 cm.

Katso tuote tästä. Hinta 19€.

Puhelinteline autoon pyörivällä pallonivelellä, joka kääntyy 360 astetta, joten voit asettaan kulman juuri sellaiseksi kuin haluat.
Puhelinteline autoon pyörivällä pallonivelellä. Kuva: CDON

Puhelinteline autoon pyörivällä pallonivelellä. Pallonivel kääntyy 360 astetta, joten voit asettaan kulman juuri sellaiseksi kuin haluat. Teline kiinnitetään auton ilmastointiritilään. Säädettävän kouran leveys on 50 – 77 mm.

Hinta vain 10.49€. Katso tuote tästä.

Magneettinen matkapuhelinpidike autoon. Kiinnitetään auton ilmastointiritilään.
Magneettinen matkapuhelinpidike autoon. Kuva: CDON.

Magneettinen matkapuhelinpidike autoon. Kiinnitetään auton ilmastointiritilään. Magneetti on vahva ja sopii useimmille puhelimille.

Tuotteen hinta on 19.95€. Katso tästä.

Muut edulliset ja mielenkiintoiset pidikkeet

Näistä edullisista ja mielenkiintoisista puhelimen pidikkeistä et ole välttämättä edes kuullutkaan.

Valaisin ja puhelimen pidike samassa paketissa. Valoa voi käyttää vaikkapa kuvien ottamiseen.
Puhelimen pidike ja valaisin. Kuva: CDON.

Puhelinpidike ja kuvausvalo selfieitä varten? Jos vastauksesi on kyllä, on tämä tuote juuri sinua varten. Telineessä on kaksi vartta, joista toiseen kiinnitetään puhelin ja toisessa on valo. Lampussa on 10 eri vahvuutta ja lampun teho on 12 W.

Hintaa löytyy 22.90€, katso se tästä.

Lazy Phone Stand puhelimen pidike, joka on monipuolinen lisälaite.
Lazy Phone Stand. Kuva: CDON.

Lazy Phone Stand, joustava puhelinteline. Telineen avulla puhelin voi “seistä” pöydällä, sitä voidaan käyttää kuvaustelineenä tai voit ripustaa sen kaulaan. Sopii puhelimille, jotka ovat kooltaan 5,7 – 8,5cm leveitä.

Hinta 31.90€, osta se tästä: Lazy Phone Stand.

Lisää edullisia puhelimen pidikkeitä löydät CDON.COM -verkkokaupasta.

Katso myös nämä aiheeseen liittyvät sivut ja artikkelit:

Puhelimen pidike ja puhelin.
Sonyn puhelin puhelitelineessä.

Kirjoittunut: 29.03.2019

Avainsanat:

6 815 katselukerrat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö Logitechin Mech-Dome näppäinkytkimillä

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö

Hinta: 49€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »

Sony Xperia XA2 älypuhelin nykyään jo pienellä 5,2 tuuman näytöllä

Sony Xperia XA2

Hinta: 169€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »