Viikon 10 parhaat tarjoukset

Kirjoittunut: | 04.03.2019 | Kommentit: 0

Viikon 10 tarjoukset: kevätkampanja, vaihtoviikot, näyttö ale

Viikon 10 tarjouksista löytyy laaja valikoima älytelevisioita, puhelimia, kannettavia tietokoneita ja paljon muita laadukkaita tuotteita. Muiden viikkojen viikkotarjoukset tästä.

Viikon 10 parhaat tarjoukset

Dustinhome kevätkampanja

Dustinin kevätkampanja on alkanut. Kampanja on voimassa 4.3. – 17.3.2019 tai niin kauan kuin kuin tavaraa löytyy. Kampanjasta löytyy alennuksessa puhelimia, tietokoneita, tietokoneen oheislaitteita, komponentteja, televisioita ja paljon muita tuotteita. Katso kampanja tästä.

Puhelimien osalta tarjouksessa on mm. Razer Phone 2. Tämä Razerin puhelin on ns. pelipuhelin. Puhelin on saanut paljon positiivista palautetta ja sisältää parannuksia puhelimen edelliseen versioon nähden. Puhelimessa on iso näyttö hyvällä resoluutiolla. Tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 845 -tehopiiri, joka löytyy monesta muustakin 2018 aikana julkaistusta puhelimesta. Sisäistä tallennustilaa löytyy 64 gigatavua ja keskusmuistia on 8 gigatavua. Puhelimessa on iso 4000 mAh akku. Puhelimen heikkous on kamera.

Razer Phone 2 hinta 549€. Osta tästä.

Kannettavien osalta tarjouksessa on paljon Lenovon tietokoneita. Alennuksessa on mm. Lenovo IdeaPad 720s ja Lenovo IdeaPad 330s. Komponenttien osalta löytyy paljon SSD-levyjä ja pari tarjousta näytönohjaimista. Yksi mielenkiintoinen tuote on HP Executive Backpack -reppu 15 tuuman kannettaville. Repun normaalihinnaksi kerrotaan yli 60€ mutta nyt vain hintaan 15,50€.

Televisioiden osalta löytyy muutama tarjous Philipsin malleista. Myös verkkolaitteita löytyy tarjouksessa useita eri malleja.

Kaikki tarjoukset: Dustinhome kevätkampanja.

Verkkokauppa.com

Tuttuun tyyliin Verkkokauppa.comista löytyy uusia tarjouksia uuteen viikkoon lähdettäessä. Verkkokaupan Oho-tarjouksista löytyy tällä viikolla älykello, televisio ja ilmankostutin. Katso Verkkokauppa.com tarjoukset tästä.

Tarjouksessa on mm. erittäin tehokas Huawei P20 Pro -puhelin hintaan 499,90€. Puhelimessa on erinomaiset kamerat takana, yli 6 tuuman näyttö, paljon sisäistä tallennustilaa ja iso akku. Katso lisätiedot puhelimesta tästä.

Yhdeksi nostoksi tietokoneen näytön osalta on Samsung S34J550. Näytön hinta on nyt 399,90€ kun normaalihinta on 699,90€. Kokoa näytöllä on 34 tuumaa, resoluutio on 3440 x 1440 pikseliä ja kuvasuhde on 21:9.

Gigantti

Gigantin suuresta valikoimasta löytyy taas suuri määrä tarjouksia. Viikon 10 parhaat tarjoukset Gigantin osalta löytyvät kannettavista tietokoneista ja televisioista. Myös suuri määrä kuulokkeita ja muita laitteita äänentoistoon. Katso kaikki Gigantin tarjoukset tästä.

Nostoksi pääsevät tällä kertaa HyperX Alloy Elite RGB näppäimistö, jonka hinta on nyt 85€ (norm. 139€). Näppäimistöstä löytyy RGB -valaistus, metallirakenne ja Cherry MX Red -kytkimet. Samsung Gear S3 Frontier älykello on nyt vain 179€ (norm. 269€). Puhelimen osalta listalta löytyy Motorola One, jonka valitsin myös Parhaat puhelimet alle 300€ -listalle. Puhelimen hinta nyt tarjouksessa vain 199€!

Expert vaihtoviikot

Expertin vaihtoviikkojen aikana tarjouksessa on paljon televisioita, puhelimia ja kannettavia tietokoneita. Katso Expertin tarjoukset tästä.

Televisioiden osalta tarjouksessa ovat Sonyn 49 tuuman televisio hintaan 555€ (norm. 699€) ja televisio LG:ltä sekä Samsungilta 200€ alennuksella.

Power, Telia, Multitronic ja muut

Powerilta ja Telialta löytyy useita pelikannettavia tarjouksessa. Varsinkin Powerilta löytyy useita malleja HP:n ja Asuksen pelikannettavista. Multitronicilla taas on käynnissä näyttö ale.

Katso Microsoftin tarjoukset Surface -kannettavista tästä. Katso myös CDON tarjoukset tästä.

Viikon 10 parhaat tarjoukset Tekniikkadiilit sivuilla

Nämä tuotteet ovat nyt tarjouksessa:

Lue myös blogista: Parhaat puhelimet alle 300€ (2019). Selaa myös: parhaat puhelintarjoukset, tarjoukset tietokoneista, komponentit ja tietokoneen näytöt.

Viikon 10 parhaat tarjoukset: tietokoneet, oheislaitteet, puhelimet ja muita

Kirjoittunut: 04.03.2019

Avainsanat:

182 katselukerrat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö Logitechin Mech-Dome näppäinkytkimillä

Logitech G213 Prodigy pelinäppäimistö

Hinta: 49€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »

Sony Xperia XA2 älypuhelin nykyään jo pienellä 5,2 tuuman näytöllä

Sony Xperia XA2

Hinta: 169€

Lisätty: 13.05

Verkkokauppaan »

Lisätietoja »